Workshop: MijnOverheid en de Berichtenbox

Gepubliceerd op: 3 februari 2018 17:30

Met je DigiD laat je zien wie je bent als je op internet iets regelt. Of dat nou bij de overheid is, het onderwijs, de zorg of uw pensioenfonds. Dankzij je DigiD kun je overal makkelijk en veilig inloggen. Zoals op de website MijnOverheid. De Berichtenbox op deze website is je persoonlijke brievenbus waarin je digitale post van de overheid ontvangt. In de workshop ‘Mijn overheid en de berichtenbox’ laten we hier in de bibliotheek meer over zien. De workshop is op dinsdag 18 februari van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

Workshop

In deze workshop vertellen we alles over de website MijnOverheid en hoe je de Berichtenbox kunt gebruiken. Verder is er veel aandacht voor hoe je zaken veilig kunt regelen met je DigiD als je je mobiele telefoon gebruikt. Of als je iemand machtigt voor je DigiD. Na twee uurtjes in de bibliotheek weet je heel veel meer.

Meedoen?

Er kunnen tien deelnemers meedoen aan de workshop ‘MijnOverheid en de Berichtenbox’ op dinsdagochtend 18 februari van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. De kosten voor de workshop zijn € 5,-. Aanmelden: aan de balie van de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of rechtstreeks hier. Ga naar de kaartverkoop, kies de activiteit van je keuze en betaal met iDEAL.