Workshop: MijnOverheid en de Berichtenbox

Gepubliceerd op: 1 oktober 2020 16:30

De overheid communiceert steeds vaker zaken via internet zoals op de website MijnOverheid van de Nederlandse overheid. Alle overheidsinformatie is hier op één plek te vinden en burgers kunnen hier hun overheidszaken via het internet regelen. De Berichtenbox op deze website is uw persoonlijke brievenbus waarin u digitale post van de overheid ontvangt. In de workshop ‘Mijn overheid en de Berichtenbox’ krijgt u meer te horen over deze website en over het gebruik van een persoonlijke omgeving. De workshop is op maandag 9 november van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

Workshop

In deze workshop vertellen we alles over de website MijnOverheid en hoe je de Berichtenbox kunt gebruiken. Verder is er veel aandacht voor hoe je zaken veilig kunt regelen met je DigiD als je je mobiele telefoon gebruikt. Of als je iemand machtigt voor je DigiD. Na twee uurtjes in de bibliotheek weet je heel veel meer.

Meedoen?

Er kunnen acht deelnemers meedoen aan de workshop ‘MijnOverheid en de Berichtenbox’ op maandagochtend 9 november van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. In verband met de coronamaatregelen wordt tijdens de cursus afstand gehouden en regelmatig schoongemaakt.

De kosten voor de workshop zijn € 5,-. Aanmelden: aan de balie van de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of rechtstreeks hier