Mario Kart gametoernooi

Gepubliceerd op: 3 januari 2020 16:30

Mario Kart gametoernooi

De remmen gaan los tijdens het Mario Kart gametoernooi op dinsdagmiddag 25 februari van 14.00 tot 16.00 uur in de Hoofdbibliotheek. Ben je in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar en heb je zin in iets leuks in de voorjaarsvakantie, dan is dit spannende racetoernooi echt iets voor jou. Bibliotheekstagiaires Matthijs en Ruben zorgen ervoor dat het een gezellige middag met een superspannende racewedstrijd wordt. Start de motor en racen maar….

Kom je racen?

Mario Kart is een van de populairste racespellen. In het spel kan de speler onder water en tegen muren op rijden, van een schans af springen en dan vleugels uit laten klappen om door de lucht te zweven. Wie wordt de allerbeste bestuurder tijdens allerlei chaotische races vol scherpe bochten waarbij er ook nog eens van alles en nog wat om je oren vliegt. Wie gaat er met de eerste prijs vandoor...

Op dinsdag 25 februari van 14.00 tot 16.00 uur kunnen 16 deelnemers in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar meedoen aan dit Mario Kart gametoernooi in de Hoofdbibliotheek. Deelname: € 3,-. Wil je meedoen? Kaarten zijn te koop in de vestigingen van Bibliotheek Katwijk en rechtstreeks hier.