Knuffel mee en filmpje kijken

Gepubliceerd op: 3 april 2018 22:15

kind met filmbord

Gezellig met je knuffel onder de arm naar de bibliotheek en daar met andere kinderen én knuffels lekker lui een film kijken. Op woensdagmiddag 22 januari, de startdag van de Nationale Voorleesdagen, om 14.00 uur hebben we dit keer een film voor peuters en kleuters klaar staan in de Hoofdbibliotheek. Schuif samen met je (knuffel-) vriendjes aan: de film is gratis en de limonade staat klaar.

Twee vriendjes op jacht naar de schat

Het is zomer en Casper en zijn vriendinnetje Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieus raadsel. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. De vondst van de geheime boodschap is het begin van een grote schattenjacht. Zou er echt een schat verborgen zijn op het eiland?

Peuters, kleuters en knuffels: van harte welkom op woensdag 22 januari van 14.00 uur tot ongeveer 15.15 uur in de Hoofdbibliotheek. De toegang is gratis en voor limonade wordt gezorgd.