Workshop: Kakelbont Mozaïek: UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 18 juli 2017 13:15

voorbeeld Mozaïek

Wie kent Pippi Langkous niet? Dat grappige roodharige eigenzinnige meisje met twee staartjes en bijzondere kleren heeft alles te maken met de superleuke workshop Kakelbont Mozaïek van Creakids Katwijk. Op woensdag 11 maart van 15.00 tot 16.30 uur gaan kinderen van 4 t/m 12 jaar in de Hoofdbibliotheek, onder leiding van Marleen Dijkdrent, aan de slag met hun eigen kakelbonte kunstwerk. Een creatieve topmiddag dichtbij huis waar de kinderen met een mozaïek vandaan komen!

Naar de wereld van Pippi

Pippi Langkous, de hoofdpersoon uit de boeken van Astrid Lindgren, ziet er gek uit met haar vreemde kleren en te grote schoenen. Ze woont samen met haar paard en aapje in Villa Kakelbont. Een huis met alle kleuren van de regenboog waar de gekste dingen gebeuren. In deze workshop in de bibliotheek lezen we er samen over in het boek en maken we ons eigen kakelbonte kunstwerk. Met steentjes, dopjes, schelpen en andere materialen maken we een mooi mozaïek. Marleen Dijkdrent van Creakids neemt allerlei leuke voorwerpen uit de kringloopwinkel mee, zodat je zelf kunt kiezen waar je op gaat mozaïeken!
In de workshops van Creakids Katwijk kunnen kinderen lekker hun fantasie gebruiken en krijgen ze alle ruimte om te experimenteren. Dát is waar Creakids Katwijk voor staat.

Mozaïek je mee?

Hartstikke leuk om op 11 maart aan deze workshop in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek mee te doen. Er is plek voor 15 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Schrijf je kind dus tijdig in voor dit creatieve feestje ‘Kakelbont Mozaïek’ op woensdagmiddag 11 maart van 15.00 tot 16.30 uur. Deelname aan deze workshop kost € 6,- en toegangskaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg én rechtstreeks hier. Ga op de website naar de Kaartverkoop, kies de activiteit van je keuze en betaal met iDeal.