Jeugdfilmmiddag in Dorpshuis Valkenburg

Gepubliceerd op: 26 juli 2020 21:30

Ook dit jaar organiseren Bibliotheek Katwijk en het Sportbedrijf op de eerste woensdag van de maand weer een gezellige filmmiddag in Dorpshuis Valkenburg! Op woensdagmiddag 2 september kunnen kinderen vanaf zes jaar aanschuiven in de brasserie van het Dorpshuis Valkenburg (Kerkweg 3) voor het vierde deel van een zeer populaire Amerikaanse animatiefilm. De film begint om 14.00 uur, de toegang is gratis maar kinderen moeten zich vooraf aanmelden via de kaartverkoop van de bibliotheek.

Jeugdfilm met avontuur en humor

Veel bekende figuren uit deel 1 t/m 3 melden zich weer voor een reeks avonturen. Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd ‘Forky', toevoegt aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

Gratis toegangskaarten

Er kunnen dertig kinderen genieten van deze film. Daarvoor moet er vooraf een gratis kaartje worden geregeld. Toegangskaarten zijn rechtstreeks hier te verkrijgen en in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Vanwege de coronamaatregelen kunnen ouders niet meekijken. De film duurt ongeveer 1.30 minuten.

Van harte welkom bij deze gratis filmmiddag op woensdag 2 september om 14.00 uur in het Dorpshuis Valkenburg. Wij hebben er weer zin in, jullie ook? Tot dan!