Jeugdfilm over ijstijd

Gepubliceerd op: 1 september 2020 18:53

Op de openingsmiddag (woensdag 30 september) van de Kinderboekenweek staat er om 14.00 een grappige animatiefilm klaar in de Hoofdbibliotheek die zich afspeelt in de ijstijd. Logisch want het thema van de Kinderboekenweek is ‘En toen?’ en daarmee brengen we de geschiedenis weer tot leven. Kinderen van zes jaar en ouder kunnen zich gratis laten verrassen door deze avontuurlijke jeugdfilm over mammoet Manny, sabeltandtijger Diego en luiaard Sid.

Genoeg te lachen!

Ieders favoriete eekhoorn Scrat is weer terug. In zijn zoektocht naar de eikel die hem constant ontglipt veroorzaakt hij niet alleen de formatie van de planeten in ons sterrenstelsel, maar ook een meteorietenstorm die richting de aarde snelt. Sid, Manny, Diego en de rest van de groep verlaten hun huis en reizen naar exotische nieuwe landen waar ze een aantal nieuwe kleurrijke diertjes tegenkomen.

Kom lekker meegenieten van deze vrolijke jeugdfilm op woensdagmiddag 30 september om 14.00 uur in de Hoofdbibliotheek. De toegang is gratis maar je moet wel vooraf een kaartje regelen: rechtstreeks hier of in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Vanwege de coronamaatregelen kunnen ouders niet meekijken. De film duurt ongeveer anderhalf uur.