Workshop: Green Screen in twee middagen UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 18 maart 2018 17:20

Kinderen voor een green screen

Zet ze maar in de agenda! Op woensdagmiddag 19 én 26 februari van 14.00 tot 15.15 uur geven we in de Makersplaets in de Hoofdbibliotheek de workshop Green Screen. Kinderen vanaf 7 jaar leren onder begeleiding zichzelf in een prentenboek te plaatsen. Hartstikke leuk en ook best een beetje spannend. Doe mee aan deze creatieve workshop in twee middagen waarbij we met allerlei nieuwe technieken aan de slag gaan.

Workshop Green Screen (deel 1 en 2)

Tijdens de twee workshopmiddagen monteren de kinderen zichzelf in een prentenboek. Ze doen dit met behulp van een iPad, een green screen en de green screen-app van DoInk. Tijdens de eerste middag maken de deelnemers kennis met enkele tekstloze prentenboeken. Door middel van een aantal opdrachten bedenken ze in groepjes welke rol zij in het door hun gekozen verhaal willen spelen. De nadruk in deze kleine verhaaltjes ligt op emoties, mimiek en lichaamstaal. Tijdens de tweede middag worden de foto’s gemaakt en gaan we deze in de prentenboeken monteren met behulp van de DoInk-app.

Meedoen?

Zin om mee te doen aan deze superleuke workshop Green Screen? Nog even de data en tijd: woensdagmiddag 19 én 26 februari van 14.00 tot 15.15 uur. Meld je dan snel aan! Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen in de leeftijd vanaf 7 jaar. Deelname: € 7,50 per persoon voor beide middagen samen. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier. Tot ziens in de Makersplaets!