Workshop: Uw gezondheid en zorg, regel het zelf op internet

Gepubliceerd op: 1 oktober 2020 18:00

digitaal gezondheidszaken regelen

Hoe kunt u zelf uw gezondheidszaken makkelijk en snel regelen via internet? De bibliotheek helpt u om die mogelijkheid te ontdekken en te gaan gebruiken. De workshop ‘Uw gezondheid en zorg: regel het zelf op internet’ helpt u goed op weg. De workshop bestaat uit twee ochtenden: maandag 26 oktober én maandag 2 november van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

Gezondheidszaken

In deze workshop vertellen we meer over de websites thuisarts.nl en regelhulp.nl. Je leert inloggen en omgaan met de website van de ziektekostenverzekering maar ook hoe je inzage kunt krijgen in je eigen patiëntendossier. Daarnaast vertellen we hoe je je keuze voor wel of niet donor kunt vastleggen in het donorregister. We laten bovendien zien hoe je je eventuele eigen bijdrage voor geleverde zorg kunt berekenen via het CAK (Centraal Administratie Kantoor).

Meedoen?

Er kunnen acht deelnemers meedoen aan de Workshop ‘Uw gezondheid en zorg: regel het zelf op internet’ op maandagochtend 26 oktober én maandagochtend 2 november van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. In verband met de coronamaatregelen wordt tijdens de cursus afstand gehouden en regelmatig schoongemaakt.

De kosten voor de workshop zijn € 10,- (voor 2 ochtenden). Aanmelden kan aan de balie van de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of via rechtstreeks hier.