Workshop: Gezondheidszaken digitaal regelen

Gepubliceerd op: 3 januari 2020 20:45

digitaal gezondheidszaken regelen

Op internet is veel informatie te vinden over gezondheidszaken. Maar welke websites zijn betrouwbaar en hoe ga je ermee om? Tijdens de workshop Gezondheidszaken digitaal regelen’ leer je er meer over. De workshop bestaat uit twee ochtenden: di. 28 januari én dinsdag 4 februari van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

Gezondheidszaken

In deze workshop vertellen we meer over de websites thuisarts.nl en regelhulp.nl. Je leert inloggen en omgaan met de website van de ziektekostenverzekering. Ook vertellen we hoe je je keuze voor wel of niet donor kunt vastleggen in het donorregister. We laten bovendien zien hoe je je eventuele eigen bijdrage voor geleverde zorg kunt berekenen via het CAK (Centraal Administratie Kantoor).

Meedoen?

Er kunnen tien deelnemers meedoen aan de Workshop ‘Gezondheidszaken digitaal regelen’ op dinsdagochtend 28 januari én dinsdagochtend 4 februari van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.
De kosten voor de workshop zijn € 10,- (voor 2 ochtenden). Aanmelden kan aan de balie van de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of via rechtstreeks hier.