Filmmiddag over een Vikingjongetje

Gepubliceerd op: 1 september 2020 18:44

In de Kinderboekenweek organiseren Bibliotheek Katwijk en het Sportbedrijf op woensdagmiddag 7 oktober weer een gezellige filmmiddag voor kinderen in Dorpshuis Valkenburg! Vanaf 6 jaar zijn kinderen van harte uitgenodigd in de brasserie van het Dorpshuis Valkenburg (Kerkweg 3) voor een echte avonturenfilm over een verlegen Vikingjongetje. De film begint om 14.00 uur, de toegang is gratis maar kinderen moeten zich vooraf aanmelden via de kaartverkoop van de bibliotheek.

Avonturenfilm

In deze film wil een slim Vikingjongetje maar al te graag mee met zijn vader op avontuur! Alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong. Alles verandert echter wanneer Wickie’s moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld. Wickie moet en zal zijn moeder redden, terwijl hij ondertussen ook aan zijn vader moet bewijzen dat hij wél klaar is voor het echte werk… Zal Wickie slagen in zijn opzet en weer veilig aanmeren in Flake?

Gratis toegangskaarten

Er kunnen dertig kinderen genieten van deze film. Daarvoor moet er vooraf een gratis kaartje worden geregeld. Toegangskaarten zijn rechtstreeks hier te verkrijgen en in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Vanwege de coronamaatregelen kunnen ouders niet meekijken. De film duurt ongeveer anderhalf uur.

Van harte welkom bij deze gratis filmmiddag op woensdag 7 oktober om 14.00 uur in het Dorpshuis Valkenburg. Met een superleuke film over een slim Vikingjongetje. En dat past weer goed bij het thema van de Kinderboekenweek ‘En toen?’, boeken over geschiedenis.