Filmavond Plus met een boeiend en ontroerend verhaal

Gepubliceerd op: 3 januari 2020 12:15

filmattributen

Voor de tweede filmavond Plus van Bibliotheek Katwijk hebben we een boekverfilming geprogrammeerd. En niet zomaar eentje. Het gaat hier om de verfilming van de wereldwijd geprezen bestsellerroman van schrijfster Donna Tartt. Schrijf ‘m maar in de agenda: woensdag 18 maart om 19.30 uur in de Hoofdbibliotheek wordt het genieten van schitterende decors, verzorgd acteerwerk én van lekkere hapjes.

Theodore “Theo” Decker was 13 jaar oud toen zijn moeder werd gedood bij een bomaanslag in het Metropolitan Museum of Art. Deze tragedie verandert zijn leven en is de aanzet tot een meeslepende reis vol verdriet en schuld, zelfontdekking en verlossing, en zelfs liefde. Tijdens dit alles klampt hij zich vast aan een aandenken aan die vreselijke dag, één tastbaar stukje hoop… een schilderij van een klein vogeltje geketend aan zijn stok.

Een perfect ogende dramafilm met prachtige filmlocaties en een grote sterrencast. En natuurlijk de verfilming van een bestseller. Voor wie het boek nog niet gelezen heeft: wij zijn benieuwd wie na het zien van de film alsnog nieuwsgierig wordt naar deze roman. En natuurlijk is die in de bibliotheek te leen.

Kaartverkoop

Iedereen is van harte welkom op 18 maart in de Hoofdbibliotheek voor deze filmavond Plus. Toegangskaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Prijs: € 8,- voor leden en € 10,- voor niet-leden (inclusief hapjes).