Workshop: maak je eigen Dokter Bibberspel: UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 3 januari 2020 16:00

Dokter Bibber

Nee, deze voorjaarsvakantie hoef je je echt niet te vervelen. Want wat te denken van meedoen aan de workshop ‘Maak je eigen Dokter Bibberspel’ in de Makersplaets in de Hoofdbibliotheek. Onder leiding van Melissa Heijmans gaan kinderen vanaf 8 jaar op donderdagmorgen 27 februari van 10.00 tot 13.00 uur druk in de weer om hun eigen Dokter Bibberspel te maken door middel van nieuwe technieken met de computer en knutselen. Allemaal ingrediënten voor een heerlijke ochtend.

Dokter Bibberspel

Wie kent het spel met Dokter Bibber? Met dit hilarische spel probeer je jouw patiënt zonder te bibberen weer beter te maken want anders gaat de zoemer! In deze workshop ‘Maak je eigen Dokter Bibberspel’ in de bibliotheek gaan de kinderen met Melissa Heijmans creatief aan de slag met techniek en programmeren. Met behulp van MakeyMakey en Scratch wordt er een eigen en moderne versie gemaakt van het spel Dokter Bibber. Dat betekent dat behalve knutselen, ook de computer wordt ingeschakeld.

Meedoen?

Zin om mee te doen aan deze workshop ‘Maak je eigen Dokter Bibberspel’ op donderdagmorgen 27 februari van 10.00 tot 13.00 uur? Meld je dan nu aan! Het is handig als je al wat ervaring hebt met Scratch. Er zijn maar 6 plekjes voor deze workshop beschikbaar. Deelname: € 7,50. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en via www.bibliotheekkatwijk.nl. Ga op de website naar de Kaartverkoop, kies de activiteit van je keuze en betaal met iDeal. Tot ziens in de Makersplaets!