Workshop: Doe meer met je OV-chipkaart

Gepubliceerd op: 1 september 2020 18:34

OV-chipkaart

Wie met het openbaar vervoer reist heeft een OV-chipkaart nodig. Als je nog niet goed weet hoe het allemaal werkt, dan is de workshop ‘Doe meer met de OV-chipkaart’ een aanrader. De workshop wordt gegeven op maandag 12 oktober van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

OV-chipkaart

In deze workshop vertellen we meer over de OV-chipkaart en laten we zien hoe je ermee omgaat. Denk aan de kaart aanschaffen, opwaarderen, in- en uitchecken en overstappen. Ook leer je hoe je geld terug kunt vragen, hoe je je saldo kunt checken en leer je met de reisplanner werken. Na deze twee uurtjes in de bibliotheek hoef je je geen zorgen meer te maken over hoe je OV-chipkaart werkt. De enige vraag die overblijft: rijdt de trein of bus wel op tijd….

Meedoen?

Er kunnen acht deelnemers meedoen aan de Workshop ‘Doe meer met je OV-chipkaart’ op maandagochtend 12 oktober van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. In verband met de coronamaatregelen wordt tijdens de cursus afstand gehouden en regelmatig schoongemaakt.

De kosten voor de workshop zijn € 5,-. Aanmelden: aan de balie van de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of rechtstreeks hier.