Inspirerend CreaCafé met Marleen Dijkdrent

Gepubliceerd op: 26 juli 2020 18:00

Marleen_Dijkdrent

Ontmoeten, inspireren én iets moois creëren! En nee, niet voor kinderen maar juist voor volwassenen. Waar onze creativiteit nog wel eens het onderspit delft en we soms meer dan we willen in een keurslijf zitten, biedt woensdagavond 16 september alle kans om dit om te keren. De Katwijkse kunstenares Marleen Dijkdrent daagt iedereen uit tijdens de workshop CreaCafé in de Hoofdbibliotheek om even uit je comfortzone te stappen en jouw creativiteit weer te laten stromen. Beleef eens een andere woensdagavond….

Vreemd!

In deze creatieve workshop met Marleen gaan de deelnemers aan de slag met verf, krijt en knipsels om onder begeleiding een eigen kunstwerk te maken. We laten ons deze avond inspireren door het thema ‘vreemd’ in kunst, filosofie en boeken. In de bibliotheek staan dan ook een aantal kunstwerken op ezels opgesteld ter inspiratie. Elkaar ontmoeten, samen lekker bezig zijn in een creatieve en positieve sfeer, iets anders uit jezelf halen: wie doet er mee?

Meedoen?

Ook zin gekregen om je creatieve grenzen te verleggen? Van harte welkom op deze woensdagavond 16 september van 20.00 tot 21.30 uur in de bibliotheek. De inloop is vanaf 19.30 uur. Er kunnen 15 volwassenen meedoen dus wacht niet te lang met aanmelden. Tijdens de workshop worden de basismaatregelen van de Nederlandse corona-aanpak, zoals de anderhalve meter, gevolgd.

Deelname aan deze ontspannende en verrassende creatieve workshop met Marleen Dijkdrent kost € 6,- voor leden van Bibliotheek Katwijk en € 8,- voor niet-leden. Toegangskaarten zijn te koop in de vestigingen van Bibliotheek Katwijk en rechtstreeks hier