CreaCafé met Marleen Dijkdrent: UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 3 september 2018 18:30

CreaCafé

Ontmoeten, inspireren én iets moois maken! En nee, niet voor kinderen maar juist voor volwassenen. Waar onze creativiteit nog wel eens het onderspit delft en we soms meer dan we willen in een keurslijf zitten, biedt vrijdagavond 7 februari alle kans om dit om te keren. Kunstenares Marleen Dijkdrent daagt iedereen uit tijdens de workshop CreaCafé in de Hoofdbibliotheek om even uit je comfortzone te stappen en jouw creativiteit weer te laten stromen. Beleef eens een andere vrijdagavond dan je bent gewend….

Omkeren

In deze creatieve workshop met Marleen gaan we aan de slag met verf en krijt om onder begeleiding een eigen kunstwerk te maken. We laten ons deze avond inspireren door het thema ‘omkeren’ in kunst, filosofie en boeken. En dat zal te zien zijn in de kunstwerken die worden gemaakt. Elkaar ontmoeten, samen lekker bezig zijn in een creatieve sfeer: wie doet er mee?

Meedoen?

Ook zin om jezelf eens om te keren en grenzen te verleggen? Van harte welkom op deze vrijdagavond 7 februari in de bibliotheek. We beginnen om 20.00 uur. Er kunnen 15 volwassenen meedoen dus wacht niet te lang met aanmelden. Deelname aan deze ontspannende en verrassende creatieve workshop met Marleen Dijkdrent kost € 6,- voor leden van Bibliotheek Katwijk en € 8,- voor niet-leden. Toegangskaarten zijn te koop in de vestigingen van Bibliotheek Katwijk en rechtstreeks hier.