Gratis hulp bij belastingaangifte

Gepubliceerd op: 1 juli 2020 17:40

hulp bij belastingaangifte

Heb je hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte en door de coronacrisis uitstel gehad? Kom dan naar het Spreekuur Belastinghulp in het digiTaalhuis van Bibliotheek Katwijk aan de Hoorneslaan. De studenten van de Leidse Rechtswinkel helpen je er graag. De hulp is gratis maar je moet je wel vooraf aanmelden.

Het belastingspreekuur is op:

• Vrijdag 17 juli tussen 14.00 en 17.00 uur
  • Zaterdag 18 juli tussen 10.00 en 13.00 uur.

Aanmelden

Wil je hulp bij uw belastingaangifte? Ga dan naar de balie in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever en maak een afspraak. Aanmelden kan ook per e-mail bij mkromhout@bibliotheekkatwijk.nl (graag uw telefoonnummer in de mail vermelden!). Kijk van tevoren goed of je DigiD werkt. Neem ook je jaaropgave en eventueel andere belangrijke papieren mee.

Het spreekuur is alleen voor hulp bij eenvoudige aangiften en niet voor zzp-ers. De hulp van de studenten is gratis. Er kan vrijwillig een bedrag in een potje worden gestopt dat we neerzetten voor de onkosten die de studenten maken. We gebruiken goed beveiligde computers, al je gegevens worden direct vernietigd als de studenten klaar zijn met uw aangifte.

Het digiTaalhuis

Het digiTaalhuis is onderdeel van de Bibliotheek Katwijk en helpt mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Je kunt hier meer leren op het gebied van taal en lezen en er is hulp op het gebied van de digitale overheid, waaronder de belastingaangifte.