19 mei: laatste dag Afhaal- en inleverservice

Gepubliceerd op: 14 maart 2021 20:00

ophaalservice

Met ingang van donderdag 20 mei zijn de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg weer open. Dat betekent dat de Afhaalbieb op woensdag 19 mei voor het laatst actief is. Tasjes die klaargemaakt zijn vanaf 6 mei kunnen daarna nog in de Hoofdbibliotheek worden afgehaald tot en met 4 juni. Wat dan nog overblijft, wordt ingenomen en opgeruimd.

Afhaal- en inleverservice

Bibliotheek Katwijk heeft, zolang de vestigingen gesloten zijn, een afhaal- en inleverservice voor leden.

Op maandag- tot en met vrijdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur + zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur zijn de vooraf aangevraagde/gereserveerde boeken af te halen bij de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. Boeken inleveren mag ook.

De laatste dag van de Afhaal- in inleverservice is op woensdag 19 mei.

Zonder pasje geen boeken!

De aangevraagde boeken kunnen op maandag- tot en met vrijdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur + op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur worden opgehaald bij de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. De boeken zijn dan al in het systeem op de pas van de lener gezet. Leners zijn verplicht bij het ophaalmoment een mondkapje te dragen en laten op gepaste afstand hun bibliotheekpas zien waarna het boekentasje kan worden meegenomen. Zonder bibliotheekpasje, geen boeken! Verder gelden de basisregels: 1,5 meter afstand houden, thuisblijven als je ziek bent en alleen naar de bibliotheek komen.

Nog even op een rijtje

• afhaal- en inlevermomenten: maandag- tot en met vrijdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur + op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur bij de Hoofdbibliotheek
  • draag een mondkapje en laat op gepaste afstand je bibliotheekpas zien
  • ZONDER PAS GEEN BOEKEN!
  • pas goed op jezelf en op elkaar!