2x lekker tekenen met Creakids Tekenbende

Gepubliceerd op: 1 oktober 2020 17:45

Kinderen en tekenen, een combinatie die haast altijd voor veel plezier zorgt. Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar die graag tekenen en iets nieuws willen leren, organiseert de bibliotheek samen met Creakids Katwijk tweemaal een tekenworkshop. Kies een datum voor dit tekenfeestje en doe mee: op woensdag 28 oktober óf op woensdag 18 november van 15.00 tot 16.30 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. Supergezellig en leerzaam!

Tekenbende!

Onder de titel ‘Tekenbende’ gaan de kinderen onder leiding van kunstenares Marleen Dijkdrent lekker aan de slag met verschillende tekenopdrachten die alles met kinderboeken te maken hebben. Want hoe ziet jouw boomhut-met-85-verdiepingen er eigenlijk uit? En hoe teken jij je eigen stripheld? Kun je een avonturenverhaal tekenen? Knutsel je eigen superkrachten schatkist! Of ontwerp jouw bijzondere Villa Kakelbont huis! En anders kun je misschien een echte snoepjestaart schilderen….

Samen met Marleen wordt het een heerlijk tekenfeestje in de bibliotheek. Je fantasie laten stromen en kijk eens wat een mooi resultaat dat oplevert.

Twee data om mee te doen

Tekenaars in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar kunnen meedoen aan deze leuke tekenworkshops in de bibliotheek. Je kunt kiezen uit twee data: woensdag 28 oktober van 15.00 tot 16.30 uur óf woensdag 18 november van 15.00 tot 16.30 uur. Per workshop kunnen 15 kinderen hun tekenhart ophalen dus zorg dat je er op tijd bij bent. Deelname aan een workshop kost € 6,- per kind. Toegangskaarten zijn te koop in de vestigingen van Bibliotheek Katwijk en rechtstreeks hier: voor woensdag 28 oktober én voor woensdag 18 november. Ga op de website naar de Kaartverkoop, kies de activiteit van je keuze en betaal met iDeal.