Zing Nederlands met me

Gepubliceerd op: 3 november 2017 13:40

Een taal leren door te zingen is leuk, het brengt mensen samen, helpt om te ontspannen en is ook een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. En met elkaar zingen is sowieso al een feestje! Op woensdag 17 april om 19.30 uur gaan we (Bibliotheek Katwijk, Muziekschool Katwijk en Welzijnskwartier) onder leiding van de enthousiaste zangdocent Wieke Ubels van Muziekschool Katwijk aan een groot zang- en taalavontuur beginnen. Samen met iedereen die beter Nederlands wil leren en/of het leuk vindt om met anderen te zingen.

Nederlands zingen

Onderzoek toont aan dat het aanleren van woorden uit een andere taal sneller gaat door liedjes te zingen. Dat is niet alleen zo bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Daarnaast is het ook een hele goede geheugentrainer.

Tijdens de zangworkshop ‘Zing Nederlands met me’ gaan we met elkaar een aantal verschillende Nederlandse liedjes leren zingen. Iedereen die Nederlands wil leren en/of uit volle borst Nederlandse klassiekers wil zingen is welkom. Goed kunnen zingen is geen vereiste, plezier in zingen wel. Wij zorgen voor muziek, een enthousiaste voorzanger, liedteksten en een drankje.

Zing samen met nieuwe bewoners en geboren Nederlanders verschillende oude en nieuwe Nederlandstalige liedjes. Gewoon omdat het gezellig is!

Zing mee!

Iedereen die er plezier in heeft, is van harte uitgenodigd om mee te doen aan ‘Zing Nederlands met me’. Het is gratis, dus loop lekker op woensdagavond 17 april binnen in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan. We beginnen om 19.30 uur. Zing Nederlands mee en geniet van deze bijzondere zanggelegenheid.