Zangworkshop 'Zingend de zomer in' voor volwassenen

Gepubliceerd op: 5 juni 2018 14:00

Zangdocent Wieke Ubels

Zingen is voor iedereen. Zingen ontspant en geeft energie. Wie daar zelf het bewijs van wil ervaren, kan zich nu aanmelden voor de workshop ‘Zingend de zomer in’ voor volwassenen in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. Op maandag 22 juli om 19.30 uur neemt zangdocente Wieke Ubels de deelnemers mee op een heus zangavontuur met leuke en makkelijke liedjes. Ervaar zelf wat een feestje het is om met elkaar te zingen.

Zingen is heerlijk en een geweldige manier om je te uiten

Tijdens deze heerlijk ontspannende workshop van anderhalf uur in de bieb besteedt Wieke Ubels, zangdocente van de Muziekschool Katwijk, op speelse wijze aandacht aan het gebruik van de stem, het ervaren van klank in het algemeen en aan mooie eenvoudige liedjes of canons. Alles is gebaseerd op het klassieke zingen. Het gaat er voornamelijk om om te ervaren hoeveel plezier zingen geeft. Je bent zelf het instrument, je hele lichaam doet mee. Dat geeft je energie en maakt je blij! Ieder mens is anders en elke stem is uniek dus: iedereen is van harte welkom.

Samen plezier hebben en genieten: het zit allemaal in deze laagdrempelige zangworkshop ‘Zingend de zomer in’ op maandagavond 22 juli. In de pauze staat er natuurlijk een lekker drankje klaar. Een echte aanrader voor iedereen!

Meedoen?

Deze ‘lekker-samen-zingen-workshop’ is de beginactiviteit van de Zomerbieb. Gedurende de zomervakantie zijn er weer veel leuke activiteiten te beleven in de bibliotheek. Er kunnen 30 deelnemers meedoen aan de zangworkshop ‘Zingend de zomer in’. Wacht niet te lang met aanmelden. Toegang: Є 6,- inclusief drankje. Kaarten zijn te koop in de vestigingen van Bibliotheek Katwijk en rechtstreeks hier. Tot zings!