Workshop vinylsnijder: ontwerp je eigen gymtas = UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 2 december 2017 14:00

kindje met gymtas

In de Makersplaets van Bibliotheek Katwijk staat sinds kort ook een vinylsnijder. Hoe leuk is het niet om met dit apparaat je eigen gymtas te kunnen printen. Op donderdagmorgen 22 augustus tussen 10.00 en 11.30 uur kunnen kinderen van 9 jaar en ouder meedoen aan de workshop Vinylsnijder – back to school: ontwerp je eigen gymtas. Superleuk om te doen en je hebt er ook echt iets aan.

Workshop Back 2 School - ontwerp je eigen gymtas met de vinylsnijder

gymtas met vinylsnijder

Het is straks weer bijna tijd om naar school te gaan. En dan is het natuurlijk een leuk begin van het schooljaar als je tijdens de gymles je eigen ontworpen gymtas kunt laten zien. Met de vinylsnijder maak je de leukste designs. Teken je ontwerp op papier, scan het in en de vinylsnijder print jouw eigen ontwerp uit. Alles is mogelijk, ontdek het ontwerptalent in jezelf. De gymtas met jouw opdruk krijg je uiteraard mee naar huis.

Meedoen?

Zin om op donderdagmorgen 22 augustus aan de slag te gaan in deze workshop Vinylsnijder? Dat kan: er kunnen 10 kinderen meedoen in de leeftijd vanaf 9 jaar. Deelname: € 5,- (inclusief materiaalkosten). Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier.