Workshop: Muziek in potten en pannen UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 6 december 2017 10:47

Muziekinstrumenten van potten en pannen

Hou je ook zo van muziek maken? En wist je dat je van allerlei voorwerpen een echt muziekinstrument kunt maken waar muziek uitkomt? Als je dat wilt ontdekken is de workshop ‘Muziek in potten en pannen’ echt iets voor jou. Op woensdag 10 april gaat Marleen Dijkdrent van Creakids met kinderen van 4 t/m 10 jaar in de Hoofdbibliotheek voorop in deze muzikale ontdekkingstocht. Doe mee van 14.30 tot 16.00 uur en laat de muziek maar horen.

Muziek in potten en pannen

Muziekinstrumenten

In de workshop kunnen de kinderen, onder leiding van Marleen Dijkdrent, lekker hun fantasie gebruiken en krijgen ze alle ruimte om te experimenteren. Dát is waar Creakids Katwijk voor staat. Creakids Katwijk gaat samen met de kinderen uitzoeken waar je allemaal muziek mee kunt maken. Potjes, trechters, flesjes: alles wordt bekeken en uitgeprobeerd. De jonge deelnemers stempelen hun eigen liedje en maken van allerlei tweedehands spulletjes hun eigen muziekinstrumenten. Hartstikke leuk om aan mee te doen en verrassend om te ontdekken dat in de meest onverwachte dingen muziek zit. En dat horen we graag in de bibliotheek

Meedoen?

Alle kinderen van 4 t/m 10 jaar die zin hebben om mee te gaan op deze muzikale ontdekkingstocht zijn van harte welkom op woensdagmiddag 10 april van 14.30 tot 16.00 uur in de Hoofdbibliotheek. Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Deelname aan deze superleuke workshop kost € 6,- per kind. Toegangskaarten zijn te koop in de vestigingen van Bibliotheek Katwijk en rechtstreeks hier.