Workshop Minecraft: Bouw een middeleeuws kasteel

Gepubliceerd op: 9 september 2019 23:00

kind achter computer met Minecraft

De bibliotheek organiseert weer een leuke Minecraftochtend voor kinderen in de herfstvakantie. Zorg dat je erbij bent! Op dinsdag 22 oktober van 10.00 tot 12.30 uur geven we in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam een workshop Minecraft voor kinderen van 9 t/m 14 jaar. We gaan in de workshop een middeleeuws kasteel bouwen, denk maar aan een soort Muiderslot maar dan in digitale legoblokjes.

Minecraft: Middeleeuws kasteel

workshop[ Minecraft

In een Middeleeuws kasteel woonden een heleboel mensen: de kasteelheer, zijn familie, soldaten, dienstmeisjes, bedienden en stalknechten. En voor al deze mensen moet er natuurlijk ruimte zijn in het kasteel! Durf jij het aan om tijdens deze workshop in de bibliotheek een écht Middeleeuws kasteel te bouwen in Minecraft? Met z’n tweeën hebben jij en je mede-Minecrafter ongeveer twee uur de tijd om een zo mooi mogelijk Kasteel te bouwen. Het is een voorwaarde om al enige ervaring met Minecraft te hebben.

Meedoen in de herfstvakantie

Zin om in de herfstvakantie aan de slag te gaan met deze workshop Minecraft? Er kunnen maximaal 16 kinderen meedoen in de leeftijd vanaf 9 t/m 14 jaar, dus geef je snel op. Deelname: € 3,- per persoon. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier. Ga op de website naar de Kaartverkoop, kies de activiteit van je keuze en betaal met iDeal.