Vrolijke jeugdfilm over een koala

Gepubliceerd op: 10 maart 2019 09:00

Ben je zes jaar en ouder? Dan heeft de bibliotheek op woensdagmiddag 3 april een vrolijke animatiefilm klaarstaan over een koala die een talentenjacht organiseert speelt. De film begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.55 uur. Schuif gezellig aan in de Hoofdbibliotheek, de toegang is gratis.

In een wereld waar alle dieren als mensen in harmonie leven besluit Buster Moon een talentenjacht uit te schrijven om zijn noodlijdend theater te redden. Om geld te verdienen organiseert hij een zangwedstrijd, maar zijn secretaresse voegt per ongeluk twee nullen teveel toe, waardoor aan de winnaar 100.000 dollar beloofd wordt. Na de audities blijven er vijf talenten over waarmee Buster aan de slag gaat. Alle talenten denken kans te maken op de prijs van 100.000 dollar. Wat ze niet weten, is dat Buster deze nog wel even moet regelen….

Een vrolijke film met bekende, aanstekelijke liedjes, emoties en een heleboel aardige animatiefiguurtjes. Kom je ook langs in de bibliotheek op 3 april om mee te genieten van deze film?