Startfeestje Kinderboekenweek

Gepubliceerd op: 10 december 2017 12:00

logoKinderboekenweek

Op de openingsmiddag van de Kinderboekenweek 2019, woensdagmiddag 2 oktober, organiseert de bibliotheek in vestiging Hoornes/Rijnsoever een ‘Reis Mee-startfeestje’. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen tussen 14.30 en 16.00 uur terecht om te knutselen, te genieten van voorlezen en om spelletjes te doen. De toegang is gratis.

Reis mee!

Tijdens de Kinderboekenweek gaan we dit jaar op reis. Niet de bestemming maar het vervoer erheen staat centraal. Reis mee met de fietstaxi, de huifkar, de hogesnelheidstrein of het ruimteschip. Alle activiteiten tijdens dit startfeestje op 2 oktober hebben te maken met het thema van de Kinderboekenweek: Reis mee!’

Lid of geen lid van de bibliotheek: iedereen is van harte welkom. Kinderen tot 18 jaar kunnen overigens gratis lid worden van de bieb. In de Kinderboekenweek hoef je ook het eenmalige inschrijfbedrag van € 2,50 voor een pasje niet te betalen. Dus pak je kans! Schuif gezellig aan op woensdagmiddag 2 oktober in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever en vier de start van de Kinderboekenweek mee.