Cursus: Slim omgaan met je smartphone (iPhone)

Gepubliceerd op: 31 oktober 2019 12:00

ouderen met smartphone

Wil je weten wat je allemaal met je smartphone kunt doen? Kom dan naar de laagdrempelige cursus ‘Slim omgaan met je smartphone’ die in november/december in de bibliotheek wordt gegeven. Deze cursus van drie ochtenden is bedoeld voor gebruikers van een iPhone. In Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever leer je op een prettige manier hoe deze smartphone precies werkt en wat je ermee kunt doen.

Wat komt er aan bod?

In een veilige leeromgeving leren de cursisten in drie bijeenkomsten onder meer hoe je veilig om kunt gaan met je telefoon, hoe je apps kunt downloaden en hoe je foto’s kunt maken, delen en een beetje bewerken op de telefoon. Je leert verder veel apps kennen en er wordt ingegaan op hoe je ermee om kunt gaan. Ook wordt aandacht besteed aan het verschil tussen wifi en het mobiele internet. Onder begeleiding van twee ervaren en geduldige cursusleiders is er volop tijd om te oefenen.

Wanneer?

De cursus ‘Slim omgaan met je smartphone (iPhone)’ wordt in november/december gegeven in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever (Hoorneslaan 297). De cursus bestaat uit drie ochtenden op de volgende data:

• Woensdag 27 november van 9.30 tot 11.30 uur
  • Woensdag 4 december van 9.30 tot 11.30 uur
  • Woensdag 11 december van 9.30 tot 11.30 uur.

Meedoen?

Meedoen aan deze leuke cursus ‘Slim omgaan met je smartphone (iPhone)’ (3 ochtenden) kost € 25,- voor leden van Bibliotheek Katwijk en € 30,- voor niet-leden. Meer informatie is te krijgen bij cursusleider Monique Kromhout (aanwezig op maandag t/m donderdag, te bereiken via tel. 071-4021983). Aanmelden kan nu aan de balies van de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of rechtstreeks hier.