Cursus: Slim omgaan met je smartphone (Android)

Gepubliceerd op: 15 februari 2019 16:25

ouderen maken een selfie

Bibliotheek Katwijk biedt voor de zomer nog een laagdrempelige cursus van drie ochtenden aan waarin je leert om slim om te gaan met je smartphone. De cursus is bedoeld voor gebruikers van een Android telefoon. In de bibliotheek aan de Hoorneslaan leert u op een prettige manier hoe een smartphone precies werkt en wat u ermee kunt doen.

Wat komt er aan bod?

In een veilige leeromgeving leren de cursisten in drie weken onder meer hoe je veilig om kunt gaan met je telefoon, hoe je apps kunt downloaden en hoe je foto’s kunt maken, delen en een beetje bewerken op de telefoon. U leert verder veel apps kennen en er wordt ingegaan op hoe je ermee om kunt gaan. Ook wordt aandacht besteed aan het verschil tussen wifi en het mobiele internet. Onder begeleiding van twee ervaren en geduldige cursusleiders is er volop tijd om te oefenen.

Wanneer?

De cursussen ‘Slim omgaan met je smartphone (Android)’ wordt in mei/juni gegeven in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever (Hoorneslaan 297). De cursus bestaat uit drie ochtenden.

•  Dinsdag 28 mei van 9.30 tot 11.30 uur
  •  Dinsdag 4 juni van 9.30 tot 11.30 uur
  •  Dinsdag 11 juni van 9.30 tot 11.30 uur

Meedoen?

De kosten voor een cursus ‘Slim omgaan met je smartphone’ (3 ochtenden) bedragen € 25,- voor leden van Bibliotheek Katwijk en € 30,- voor niet-leden. Voor meer informatie kunt u terecht bij de cursusleiders van de bibliotheek: Monique Kromhout (aanwezig op maandag t/m donderdag, te bereiken via tel. 071-4021983) of Vera van Duijn. Aanmelden kan nu aan de balies van de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of rechtstreeks hier.