Workshop: Sleutelhanger maken met 3D printer UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 4 september 2017 08:00

sleutelhanger maken

Dat wordt weer een leuke middag in de Makersplaets. Op dinsdagmiddag 16 april staat van 16.00 tot 17.30 uur de workshop ‘Sleutelhanger maken met de 3D printer’ op het programma in de Makerplaets van de Hoofdbibliotheek. Kinderen vanaf 8 jaar gaan onder begeleiding aan de slag met de 3D printer. Ontdek de mogelijkheden van het 3D printen en ontdek hoe de 3D printer werkt. Wacht niet te lang met een kaartje kopen want wie wil er nu niet zelf zo’n super coole sleutelhanger maken…

Sleutelhanger met 3D printer

In deze creatieve en tegelijk leerzame workshop gaan we werken met TinkerCad. TinkerCad is een computerprogramma waarmee je 3D tekeningen kunt maken op de computer. Je maakt een tekening door verschillende blokken op elkaar te zetten en ze samen te smelten tot één mooi geheel. Je kunt de voorwerpen ook echt maken. In deze workshop tekenen we een sleutelhanger met TinkerCad en laten ‘m daarna uitprinten met de 3D printer. Dat duurt wel even dus de deelnemers kunnen hun sleutelhanger op een later tijdstip komen ophalen in de bibliotheek. En reken maar dat je trots zult zijn op je eigen ontworpen resultaat!

Meedoen?

Zin om mee te doen aan deze workshop: Sleutelhanger maken met de 3D printer? Meld je dan nu aan! Er kunnen maximaal 12 kinderen meedoen in de leeftijd vanaf 8 jaar. Deelname: € 5,- per persoon. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier. Ga op de website naar de Kaartverkoop, kies de activiteit van je keuze, betaal met iDeal en print je toegangskaart(en). Tot ziens in de Makersplaets!