Sintmiddag

Gepubliceerd op: 28 juli 2018 11:00

Sintmiddag in de bibliotheek

In de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam organiseren we op woensdag 27 november tussen 14.00 en 16.00 uur een gezellige Sintmiddag voor jonge kinderen. We gaan beginnen met een lekker uurtje knutselen om vanaf 15.00 uur met elkaar te genieten van een muzikaal sinterklaasprogramma van een leerlingenorkest van Muziekschool Katwijk.

Knutselen én muziek maken

Tijdens deze Sintmiddag ligt het voor de hand dat de kinderen iets gaan knutselen dat met Sint en Piet te maken heeft. We gaan aan de slag met allerlei materialen en maken er iets leuks van. Vanaf 15.00 uur schuiven we als vanzelf aan bij muzikale programma van de muziekschool. Leerlingen van de muziekschool spelen allerlei leuke sinterklaasliedjes en iedereen kan lekker actief meezingen of meedansen. Iedereen is welkom: peuters, kleuters, oudere kinderen en wie maar wil komen luisteren en meedoen aan deze creatieve Sintmiddag.

Gratis

We gaan er een gezellige en muzikale Sinterklaasmiddag van maken op woensdagmiddag 27 november in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. De toegang is gratis.