Poppentheater De Kletskous speelt 'De brandweermannetjes': UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 2 januari 2018 10:00

Genieten van een sfeervol poppentheater in de Zomerbieb? Ja, dat kan op donderdag 29 augustus van 10.30 tot 11.15 uur in de Hoofbibliotheek aan de Schelpendam. Poppentheater De Kletskous speelt dan de vrolijke en spannende voorstelling ‘De brandweermannetjes’ voor kinderen vanaf 3 jaar. Kom, samen met je (klein-)kindje, naar dit verrassende poppentheater met leuke verhalen, live muziek en home made poppen. Ben jij de brandweerman/brandweervrouw die we zoeken? Dan zien we je graag bij de voorstelling!

De brandweermannetjes

Oeps, dat ziet er niet goed uit! Het huis van de familie Grutjes staat in de brand. Een schoorsteenbrandje! Nu maar hopen dat de brandweer snel komt! Wat hoor ik daar?
Gelukkig, daar komt de brandweerauto al in de verte. Tatuu, tatuu, tatuu…. Als er brand is, moet er natuurlijk snel geblust worden. Maar wat is dat nou? Twee brandweermannen zijn wel erg bang voor de spuit en de ladder. De commandant gaat op zoek naar vrijwillige brandweermannen/vrouwen. Hoe loopt dit af?
‘De brandweermannetjes’ is een voorstelling met stokpoppen, vol spanning, interactie, plezier en muziek voor kinderen vanaf 3 jaar. De voorstelling van De Kletskous duurt ongeveer 45 minuten.

Naar het poppentheater?

Pak deze unieke kans om samen met je (klein-)kindje op 29 augustus vanaf 10.30 uur te genieten van dit avontuurlijke poppentheater in de Hoofdbibliotheek. Er zijn 40 toegangskaarten beschikbaar (1 toegangskaart is voor 1 kindje + 1 begeleider) van € 4,- per stuk. Wees er snel bij! Kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg én rechtstreeks hier.