Poppenkastvoorstelling: Waar is mijn huis?

Gepubliceerd op: 6 december 2018 11:30

Plaatje met poezen in een huis

Hoe leuk is het om tijdens de Nationale Voorleesdagen te genieten van een leuke poppenkastvoorstelling samen met je kindje? Dat kan op zaterdag 26 januari om 10.30 uur in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. Poppentheater Belletje Sterk speelt de poppenkastvoorstelling ‘Waar is mijn huis’ voor kinderen vanaf 2 jaar.

Waar is mijn huis?

Belletje Sterk (www.belletjesterk.nl) is een reizend poppentheater uit Schoorl met veel ervaring. Op 26 januari speelt Belletje Sterk de vrolijke poppenkastvoorstelling ‘Waar is mijn huis’ in Katwijk. In dit verhaal vol liedjes en interactie komen de poppen tevoorschijn uit een reuzegroot boek. De inspiratiebron voor deze leuke peutervoorstelling is te vinden in het Prentenboek van het jaar 2019: ‘Een huis voor Harry’.

Naar de poppenkast

Heb je een kindje vanaf twee jaar onder je hoede? Kom dan ook op 26 januari naar de Hoofdbieb en geniet mee van deze bijzondere poppenvoorstelling. De voorstelling begint om 10.30 uur. Een toegangskaart kost € 3,- en is bestemd voor 1 kind + 1 begeleider. Kaarten zijn rechtstreeks hier te koop en in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.