Peutervoorstelling: Poezebeest is zoek

Gepubliceerd op: 6 december 2018 10:00

foto van voorstelling Marnick theater

Genieten met je peutertje van een echte kindertheatervoorstelling? Dat kan op zaterdag 2 februari om 10.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. Het Marnick theater speelt daar de voorstelling ‘Poezebeest is zoek’ in het kader van de Nationale Voorleesdagen.

Poezebeest is zoek

Het Marnick theater staat garant voor een interactieve peutervoorstelling met liedjes voor de allerkleinsten. Poezebeest ligt heerlijk in de tuin te luieren, totdat er een vogeltje voorbij komt. Poezebeest gaat er achteraan en raakt de weg kwijt. Gelukkig is er onderweg van alles te ontdekken. Maar of Poezebeest de weg weer naar huis vindt….

Kijken, meedoen én schminken

Zin om met je peutertje te genieten van deze muzikale voorstelling van het Marnick theater? Gezellig! Je bent van harte welkom op 2 februari om 10.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. De voorstelling duurt ongeveer 20 minuten. Toegangsprijs: € 1,50, een toegangskaart is bestemd voor 1 kind + 1 begeleider. Kaarten zijn rechtstreeks hier te koop en in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Na afloop van de voorstelling kunnen de peuters die het leuk vinden, zich laten schminken in de bibliotheek. En dat hoeft niet alleen als een Poezebeest te zijn….