Workshop: Opruimen met de KonMari Methode = UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 10 september 2019 15:00

Vouwen met de KonMari Methode

23 september is de officiële start van de herfst, een seizoen waarin je je weer meer terugtrekt in huis. Ben je ook toe aan een grote najaarsschoonmaak en een lekker opgeruimd huis om de winter in te gaan? Dan is de workshop ‘Opruimen met de KonMari Methode’ op maandag 23 september om 20.00 uur in de Hoofdbibliotheek een uitgelezen kans om je huis op orde te krijgen én te houden.

KonMari Methode

boek Marie Kondo

In deze introductieworkshop krijgen deelnemers de beginselen van de KonMari Methode mee. Deze zijn gebaseerd op de opruimtechniek van Marie Kondo, de wereldberoemde Japanse opruimgoeroe én bestsellerauteur. De theorie komt aan bod en natuurlijk gaan we met elkaar oefenen met vouwen. Zelfs de grootste rommelmaker kan voortaan in een fijn en opgeruimd huis wonen. De twee enthousiaste KonMari consultants (Hester Tuinhof en Didy van der Lans) zullen zonder moeite de deelnemers aan deze workshop in de bibliotheek ‘inpakken’ en een betere start voor een opruimactie kun je eigenlijk niet hebben….

Meedoen?

Iedereen die wil leren hoe je je huis kunt organiseren en opgeruimd houden, is van harte welkom op maandag 23 september om 20.00 uur in de Hoofdbibliotheek. Er zijn 25 kaarten beschikbaar voor de workshop ‘Opruimen volgens de KonMari Methode’, dus wacht niet te lang met aanmelden. Deelname aan deze leuke én nuttige workshop kost € 7,50 voor leden en € 10,- voor niet-leden van de bibliotheek. Toegangskaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier.