Workshops Muziek op schoot voor baby's/peuters en kleuters: UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 10 oktober 2017 21:00

Muziek op schoot

In samenwerking met Muziekschool Katwijk zijn er op woensdagochtend 11 september twee Sing In/Muziek op schoot-bijeenkomsten voor ouders met hun baby's/peuters en kleuters in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. Lilian van der Peet van Muziekschool Katwijk gaat, samen met de kinderen, leuke muzikale activiteiten uitvoeren. Kom gezellig meedoen en ervaar hoe leuk de combinatie tussen jonge kinderen en muziek is.

Laat jouw kleintje genieten van muziek!

Kinderen hebben enorm veel plezier in muziek en leren er veel van. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat muziek een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van je kind. Je kunt al bij de Muziekschool Katwijk terecht als je baby vier maanden oud is. Tijdens de Sing in/Muziek op schoot-bijeenkomsten zet je kind zijn eerste stapjes in de muziek en kun je even proeven aan een muzikaal feestje. Laat jouw kleintje ook genieten van muziek.

Erbij zijn?

Op vrijdagochtend 12 april is er in de Hoofdbibliotheek om 9.15 uur een Sing In voor baby’s/peuters (4 maanden – 2 jaar) én om 10.15 uur voor peuters/kleuters (2-4 jaar). Voor de eerste workshop zijn 10 kaarten beschikbaar en voor de tweede workshop 12 kaarten. Een kaart is voor 1 kind plus 1 begeleider. De toegang is € 3,-. Toegangskaarten voor de twee workshops zijn te verkrijgen in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier: voor 0 - 2 jaar en voor 2 - 4 jaar. Ga naar de Kaartverkoop, kies de activiteit van uw keuze, betaal met iDEAL en print uw toegangskaart(en).

Voor meer informatie over de activiteiten van Muziekschool Katwijk: www.muziekschoolkatwijk.nl