Meeslepende jeugdfilm over vriendschap en moed

Gepubliceerd op: 24 augustus 2017 14:50

Ben je zes jaar en ouder? Dan heeft de bibliotheek op woensdagmiddag 8 mei een superleuk animatie-avontuur klaarstaan. De film begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Schuif gezellig aan in de Hoofdbibliotheek, de toegang is gratis.

Een slimme jonge Yeti vindt iets waarvan hij dacht dat het niet bestond: een mens. Het nieuws over deze 'smalvoet' brengt hem roem én een kans bij het meisje van zijn dromen. Maar ook zorgt het voor oproer binnen de eenvoudige Yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

Kom lekker meegenieten van deze grappige film met leuke liedjes op 8 mei vanaf 14.00 uur in de Hoofdbibliotheek. Tot dan!