Marnicktheater speelt Rupsje Nooitgenoeg

Gepubliceerd op: 1 juni 2019 11:29

foto Marnicktheater met Rupsje Nooitgenoeg

Veel kinderen groeien op met het bekende peuter- en kleuterboek Rupsje Nooitgenoeg, geschreven door Eric Carle. Dit jaar bestaat Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar. Daarom kunnen kinderen van 1 t/m 6 jaar nu in het kader van de Zomerbieb genieten van een speciale kindertheatervoorstelling over dit hongerige rupsje. Op vrijdag 26 juli om 10.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever én op zaterdag 27 juli om 10.30 uur in Bibliotheek Rijnsburg speelt het Marnicktheater de voorstelling ‘Rupsje Nooitgenoeg’.

Voorstelling 'Rupsje Nooitgenoeg'

We vieren in deze leuke, interactieve voorstelling dat Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar bestaat. Een vrolijke voorstelling met muziek, spelletjes, appels, peren, taart en natuurlijk ook een hongerige rups. In het verhaal kruipt een rupsje uit een eitje en gaat op zoek naar eten. Elke dag van de week eet hij zich door iets lekkers heen waarna hij uiteindelijk in een prachtige vlindergedaante uit zijn cocon kruipt. Een leuk fantasieboek voor peuters en kleuters met reële elementen: dagen van de week, eten, tellen, dag en nacht en de metamorfose van rups naar vlinder.

Kom je kijken?

Kom gezellig met je peuter/kleuter meegenieten van deze populaire voorstelling van het Marnicktheater. Van harte welkom op vrijdag 26 juli om 10.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever of op zaterdag 27 juli om 10.30 uur in Bibliotheek Rijnsburg (in het atrium van de Burgt). De voorstelling duurt ongeveer 20 minuten. Een toegangskaart is bestemd voor 1 ouder + 1 kind en kost € 2,-. Kaarten zijn rechtstreeks hier te koop: voor de voorstelling in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever en/of voor de voorstelling in Bibliotheek Rijnsburg. Ook in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg zijn kaarten te verkrijgen. Er zijn 40 kaarten per voorstelling beschikbaar dus wacht niet te lang met in actie komen.