Marnicktheater speelt: Ezel en Leeuw naar de ruimte UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 10 april 2017 04:00

foto leeuw uit voorstelling

‘Reis mee!’ is het thema van de Kinderboekenweek en als het aan ezel en leeuw uit de voorstelling van het Marnicktheater ligt, reis je zelfs mee naar de ruimte. Kinderen van 2 t/m 5 jaar kunnen op vrijdag 11 oktober om 16.00 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever genieten van een speciale kindertheatervoorstelling gespeeld door het Marnicktheater met als titel ‘Ezel en Leeuw naar de ruimte’.

Ezel en Leeuw naar de ruimte

Ezel en Leeuw zijn de beste vrienden. Ze vervelen zich en gaan samen op reis naar de maan. Maar die is nog niet zo makkelijk te vinden. Zij reizen langs de verschillende planeten waar ze van alles meemaken. Tot ze tenslotte de maan vinden, en dan blijkt alles toch niet zo te zijn als ze gedacht hadden. Een interactieve voorstelling met liedjes, ukelele en spelletjes.

Kom je kijken?

Kom gezellig met je peuter/kleuter meegenieten van deze populaire voorstelling van het Marnicktheater. Van harte welkom op vrijdag 11 oktober om 16.00 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. De voorstelling duurt ongeveer 20 minuten. Een toegangskaart is bestemd voor 1 ouder + 1 kind en kost € 2,-. Kaarten zijn rechtstreeks hier te koop en in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Er zijn 30 kaarten beschikbaar dus wacht niet te lang met in actie komen.