Makersplaetsochtend

Gepubliceerd op: 2 juni 2019 09:23

Makersplaetsactiviteit

Voor alle kinderen met creatieve ideeën die het leuk vinden om iets te maken of te doen met een computer of robotje, organiseert de bibliotheek op donderdagmorgen 25 juli tussen 10.00 en 11.30 uur een speciale Makersplaetsochtend in de Hoofdbibliotheek. Je hoeft je zeker niet te vervelen in de vakantie. Kom gewoon naar onze werkplaats voor beginnende makers en maak kennis met moderne, computergestuurde machines zoals een 3D printer en nog veel meer.

Voor kinderen vanaf 4 jaar zijn er op deze donderdagochtend in juli allerlei activiteiten in de Makersplaets van de bibliotheek. Onder begeleiding kun je aan de slag met de 3D-printer, Makey Makey, Blue-bots, Dash en Lego Wedo. Hartstikke leuk om alles eens te proberen en te ontdekken hoe het werkt. Je zult zien: de ochtend vliegt voorbij….

Meedoen?

Makey Makey

Ben jij een echte maker met frisse ideeën? Dan zien we je graag verschijnen op de Makersplaetsochtend op donderdagochtend 25 juli tussen 10.00 en 11.30 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. We kunnen 12 kinderen vanaf 4 jaar ontvangen. Deelname: € 3,-. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier.