Workshop Creakids: Maak je eigen Ongewone Huis

Gepubliceerd op: 2 december 2017 15:00

voorbeeld ongewoon huis1

Altijd een feestje voor kinderen om aan mee te doen: een knutselworkshop met Creakids Katwijk. Op woensdagmiddag 21 augustus staat er van 14.30 tot 16.00 uur weer eentje op het programma van de Zomerbieb. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen hun hart ophalen bij deze creatieve workshop in de Hoofdbieb met als thema: Maak jouw eigen Ongewone Huis!

Huizenfantasie

In de workshop kunnen de kinderen, onder leiding van Marleen Dijkdrent, lekker hun fantasie gebruiken en krijgen ze alle ruimte om te experimenteren. Dát is nu precies waar Creakids Katwijk voor staat. Stel, je zou een huis bouwen midden in de woestijn. Of bovenop een berg. Of onder water. Hoe zou dat er dan uitzien, van binnen en van buiten? Denk als voorbeeld ook eens aan die aparte ‘kleine huisjes/tiny houses’ die je in Katwijk in de Duinvallei ziet.
Samen met Marleen bekijken we met de kinderen het boek ‘Hut Hok Huis’ en tekenen we ons eigen ontwerp. Daarna gaan we aan de slag met grote stukken karton en allerlei materialen om ons eigen bijzondere huis in het klein na te bouwen. We maken ter plekke ons eigen Ongewone Huis….

Meedoen?

Alle creatieve kinderen die zin hebben om hun eigen Ongewone Huis te maken zijn van harte welkom op woensdagmiddag 21 augustus van 14.30 tot 16.00 uur in de Hoofdbibliotheek. De workshop is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen. Wacht dus niet te lang met aanmelden.
Deelname aan deze superleuke huizenbouwworkshop kost € 6,- per kind. Toegangskaarten zijn te koop in de vestigingen van Bibliotheek Katwijk en rechtstreeks hier.

Weer zo’n leuke activiteit in de Zomerbieb!