Workshop Creakids: Letterposters maken

Gepubliceerd op: 10 september 2018 20:00

voorbeeld letter

Wat is er nu leuker dan om samen met je jonge kindje iets bijzonders te maken? En hoe fijn is het dan als je niet alles zelf hoeft te verzinnen maar door Marleen Dijkdrent van Creakids Katwijk wordt begeleid? Op woensdag 11 september van 15.00 tot 16.30 uur kun je, samen met je kindje in de leeftijd van 2 tot 6 jaar, meedoen aan de workshop ‘Letterposter maken’ in de Hoofdbibliotheek. Een ontspannende topmiddag dichtbij huis die je niet mag missen!

Letterposters

In de workshop van Creakids Katwijk kunnen kinderen (en in dit geval begeleid door een ouder), onder leiding van Marleen Dijkdrent, lekker hun fantasie gebruiken en krijgen ze alle ruimte om te experimenteren. Dát is waar Creakids Katwijk voor staat.

Tijdens de workshop op 11 september maak je samen met je peuter of kleuter jullie eigen letterposter. Inspiratie komt uit het boek ‘De bril van Wolf’ van Sylvia Vanden Heede, een grappig kijk- en leesboek voor kinderen die letters en woorden ontdekken. We combineren handlettering met verf en maken per letter een klein knutselwerkje. Om daar een grote poster van te maken die je thuis op kunt hangen!

Meedoen?

Hartstikke leuk om aan deze workshop in de bibliotheek mee te doen en met je peuter/kleuter op een originele manier alvast met letters bezig te zijn. Er is plek voor 10 kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar (samen met een ouder). Schrijf dus tijdig in voor dit creatieve feestje.
Deelname aan deze superleuke workshop kost € 6,- (1 kaart = voor 1 kind + 1 ouder). Toegangskaarten zijn te koop in de vestigingen van Bibliotheek Katwijk en rechtstreeks hier.