Workshop: Lego WeDo = UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 28 maart 2017 16:28

Lego WeDo

Wie heeft er niet met LEGO® gespeeld? De vierkante blokjes zorgen al decennialang voor speel- en leerplezier voor kinderen. En met LEGO® WeDo wordt het nog gaver: kinderen kunnen LEGO® robots bouwen en programmeren. Deelnemers vanaf 7 jaar kunnen op donderdag 2 mei van 10.00 tot 12.00 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek meedoen aan een Workshop LEGO® met programmeren. Doen!

LEGO® WeDo 2.0

doos Lego

Eerst ga je een robotje bouwen. En dat robotje doet het natuurlijk alleen als hij wordt geprogrammeerd. En ongemerkt leer je om via de computer je bouwwerkje te besturen. Zo ontdek je dat robots en computers helemaal niet zo ingewikkeld zijn.

Meedoen?

Zin om aan de slag te gaan met LEGO® en met programmeren? Meld je dan nu aan! Er kunnen op 2 mei maximaal 16 kinderen meedoen in de leeftijd vanaf 7 jaar. Deelname: € 3,- per persoon. De LEGO® blijft overigens in de bibliotheek. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier. Ga op de website naar de Kaartverkoop, kies de activiteit van je keuze, betaal met iDeal en print je toegangskaart(en).