Workshop Lego Mindstorms: De Grijze Jager Challenge

Gepubliceerd op: 9 mei 2017 21:15

Lego Mindstorms

Ben jij 10 jaar of ouder, fan van de Grijze Jager-boeken van John Flanagan en lijkt het je leuk om in de herfstvakantie voor één ochtend op een digitale manier in de wereld van Halt, Will en Maddie rond te lopen? Kom dan naar de avontuurlijke Workshop Lego Mindstorms: De Grijze Jager Challenge. Op vrijdag 25 oktober staat de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek van 10.00 tot 11.30 uur in het teken van de Grijze Jager.

De Grijze Jager Challenge

Grijze Jager-serie

In De Grijze Jager Challenge versla je monsters, rijd je over een brandende brug, zet je een brug in de brand en ga je op zwijnenjacht met pijl en boog. Allemaal opdrachten die jij met je Lego Mindstorms robot gaat uitvoeren, door de robot te programmeren. Wie kan dat het beste en komt uiteindelijk als winnaar uit de bus? We gaan het zien. We hopen jou natuurlijk ook bij deze Challenge te mogen ontmoeten.

Meedoen?

Aan deze workshop ‘Lego Mindstorms: De Grijze Jager Challenge’ op vrijdagochtend 25 oktober om 10.00 uur kunnen 12 kinderen meedoen in de leeftijd vanaf 10 jaar. Deelname kost € 3,- per persoon. Meld je snel aan! Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier. Tot ziens in de Makersplaets!