Knuffel- en filmmiddag

Gepubliceerd op: 6 december 2018 10:30

Jeugdfilm

Behalve naar een mooi verhaal luisteren kun je er natuurlijk ook naar kijken. Op de tweede woensdagmiddag van de Nationale Voorleesdagen, 30 januari om 14.00 uur, hebben we in de Hoofdbibliotheek een leuke film klaarstaan voor de allerkleinsten. In dit filmverhaal over een jongetje en een meisje die dikke vrienden zijn, spelen ook allerlei knuffels een rol. Neem daarom gezellig je knuffel mee naar de bieb, dan maken we er een knuffelig uurtje van.

Knuffels

Twee dikke schoolvriendjes zamelen geld in voor arme kinderen in India die in een weeshuis zonder elektriciteit wonen. Na een bezoekje aan een theater komen de twee 5-jarigen op een heel goed idee: ze gaan met hun klas een theatershow opvoeren. En hun onafscheidelijke knuffeldieren mogen daarin een grote rol spelen…

De film is geschikt voor alle leeftijden, duurt 80 minuten en de toegang is gratis. Ouders met hun peuters en kleuters én hun knuffel zijn van harte welkom op woensdagmiddag 30 januari om 14.00 uur in de Hoofdbibliotheek. De bibliotheek zorgt voor koffie en een glaasje limonade.