Kindervoorstelling: Op wereldreis met Muisje Gijs

Gepubliceerd op: 10 juni 2019 03:00

Foto voorstelling DeepDeep

Op de laatste zaterdag van de Kinderboekenweek organiseert Bibliotheek Katwijk een superleuke kindervoorstelling in het atrium van de Burgt in Rijnsburg. Het thema van de Kinderboekenweek 2019 ‘Reis mee!’ staat centraal in deze vrolijke, muzikale en interactieve voorstelling over reizen, vervoer, samenwerken, zorgen voor elkaar en dieren. Op zaterdag 12 oktober om 10.30 uur kunnen kinderen van 4 t/m 9 jaar genieten van de voorstelling ‘Op wereldreis met Muisje Gijs’ van Kindertheater DeepDeep.

Op wereldreis met Muisje Gijs

In deze spetterende en muzikale kindertheatervoorstelling willen Anneke en Esther met de bus, allebei naar hun eigen bestemming. Ze wachten op een bankje bij de bushalte. De bus is er nog niet, dus ze raken aan de praat. Anneke laat het boek zien dat ze aan haar nichtje gaat geven. Een prentenboek over een bus en heel veel dieren. Samen fantaseren ze over het maken van een wereldreis, verre landen en ook halen ze herinneringen op. Ze worden zó enthousiast over het boek dat ze het helemaal voor zich zien. Ze gaan helemaal op in het verhaal. Het verhaal komt tot leven. Broem broem, toet toet, we gaan op wereldreis!

Kom je kijken?

aankondigingsposter Op wereldreis met Muisje Gijs

Deze geweldige kindervoorstelling van Kindertheater DeepDeep is gebaseerd op het actieprentenboek van de Chr. Kinderboekenmaand ‘Met Muisje Gijs op wereldreis’ van schrijfster Hanneke Mostert en illustratrice Hester Nijhoff. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten en wordt op zaterdag 12 oktober in de Burgt (Burg. Koomansplein 1) in Rijnsburg om 10.30 uur gespeeld.

Kinderen van 4 t/m 9 jaar zijn van harte welkom om te kijken, luisteren en mee te doen. De toegang is € 3,50 per persoon. Kaarten zijn te verkrijgen in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg en rechtstreeks hier.