Kindercollege Amnesty International met KinderRechtenReis

Gepubliceerd op: 28 maart 2018 14:00

kindertekening

Vaak staat er op woensdagmiddag in de Hoofdbibliotheek een leuke, creatieve of interessante activiteit voor kinderen op het programma. Op 20 november om 14.00 uur hebben we iets speciaals: een Kindercollege door Amnesty International. Iedereen van 10 jaar en ouder is welkom bij dit gratis Kindercollege waarbij we op KinderRechtenReis gaan. Ga je mee?

Op KinderRechtenReis

Woensdag 20 november is het Internationale Dag van de Rechten van het Kind. Een gastdocent van Amnesty International neemt de kinderen mee op reis. Tijdens de wereldreis ontdekken ze ook dat kinderen in veel andere landen nog lang niet van alle kinderrechten kunnen genieten.

Kinderen van 10 jaar en ouder zijn van harte welkom om op woensdagmiddag 20 november om 14.00 uur het Kindercollege van Amnesty International in de Hoofdbibliotheek te volgen. De toegang is gratis maar het is voor ons prettig als je je vooraf aanmeldt.