Jeugdfilmmiddag: over vriendschap en een circus

Gepubliceerd op: 5 december 2019 22:15

jeugdfilmmiddag

De laatste gratis jeugdfilmmiddag van het jaar vindt plaats op woensdag 18 december om 14.00 uur in de Hoofdbibliotheek. Een plezierig filmvervolg op de succesvolle jeugdserie, van stuntelende jongleurs en een verdwenen tent tot oud acrobatenzeer. De van tv overgewaaide cast is leuk en de sfeer is heel gemoedelijk. Kinderen van zes jaar en ouder kunnen zich vanaf 14.00 uur gratis laten verrassen door deze fijne jeugdfilm.

Reddingsactie

De twaalfjarige Karo is weggelopen van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist stiekem mee met haar vrienden Tonie en Victor van het in de problemen geraakte Circus Noël. Het circus mag onverwachts meedoen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar. Karo dreigt zelfs haar nieuwe circusfamilie te verliezen. De kinderen zetten alles op alles om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het Karo en haar vriendjes lukken om het circus te redden?

Kom lekker meegenieten van deze vrolijke jeugdfilm op woensdagmiddag 18 december om 14.00 uur in de Hoofdbibliotheek. Tot dan!