Jeugdfilmmiddag in Dorpshuis Valkenburg

Gepubliceerd op: 1 april 2017 14:03

Ben je zes jaar en ouder? Dan heeft de bibliotheek op woensdagmiddag 1 mei in Het Dorpshuis Valkenburg een vrolijke animatiefilm klaarstaan over een koala die een talentenjacht organiseert. De film begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.55 uur. Schuif gezellig aan in Het Dorpshuis, de toegang is gratis.

Talentenjacht

In een wereld waar alle dieren als mensen in harmonie leven besluit Buster Moon een talentenjacht uit te schrijven om zijn noodlijdend theater te redden. Om geld te verdienen organiseert hij een zangwedstrijd, maar zijn secretaresse voegt per ongeluk twee nullen teveel toe, waardoor aan de winnaar 100.000 dollar beloofd wordt. Na de audities blijven er vijf talenten over waarmee Buster aan de slag gaat. Alle talenten denken kans te maken op de prijs van 100.000 dollar. Wat ze niet weten, is dat Buster deze nog wel even moet regelen….

Een vrolijke film met bekende, aanstekelijke liedjes, emoties en een heleboel aardige animatiefiguurtjes. Kom je ook langs in Het Dorpshuis op woensdagmiddag 1 mei om mee te genieten van deze film? Gezellig!