Gratis jeugdfilmmiddag in Dorpshuis Valkenburg

Gepubliceerd op: 1 augustus 2017 10:00

Jongen met filmbord

Het is weer de eerste woensdag van de maand dus filmmiddag in Dorpshuis Valkenburg! Voor een vermakelijke film over de lievelingshond van de Britse koningin kunnen kinderen van zes jaar en ouder op woensdagmiddag 4 september aanschuiven in de brasserie van het Dorpshuis Valkenburg (Kerkweg 3). Bibliotheek Katwijk en het Sportbedrijf organiseren dan een gezellige filmmiddag. De film begint om 14.00 uur, de toegang is gratis dus kom gezellig meegenieten van deze onderhoudende animatiefilm met een grappig hondje in de hoofdrol.

Koninklijk hondje

Het verhaal volgt de avonturen van de meest geliefde hond van de Britse vorstin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is de paniek groot. Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven! Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en naar een hondenkennel gebracht. Hier gelooft niemand dat Rex een koninklijk hondje is en hij moet zich zien te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden. Tijdens zijn zoektocht om de koningin terug te vinden, wordt hij ook nog verliefd en ontdekt hij zijn ware aard.

Kom lekker meegenieten van deze grappige én gratis te bekijken film op woensdagmiddag 4 september om 14.00 uur in het Dorpshuis Valkenburg. Tot dan!