Gratis 'Spreekuur sollicitatiehulp'

Gepubliceerd op: 10 februari 2019 09:43

Sollicitatiehulp

Bent u op zoek naar werk? Heeft u hulp nodig bij het schrijven van een CV of sollicitatiebrief? Kom dan naar het spreekuur Sollicitatiehulp in het digiTaalhuis van de bibliotheek. Peter Niehoff helpt u verder. De hulp is gratis.

Spreekuur 'Sollicitatiehulp'

Het vinden van een baan is soms moeilijk. Bij het spreekuur in de bibliotheek krijgt u hulp. Bij het maken van een goede CV of bij het schrijven van een sollicitatiebrief. En bij het zoeken naar vacatures of het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Peter heeft veel kennis en ervaring en helpt u graag.

Waar en hoe?

De Sollicitatiehulp zit vanaf woensdag 8 mei elke woensdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur klaar om u te helpen. Het spreekuur is in het digiTaalhuis in Bibliotheek Hoornes. Iedereen kan komen voor gratis hulp bij het solliciteren.