Gratis jeugdfilmmiddag in Hoofdbibliotheek

Gepubliceerd op: 1 november 2017 11:00

Jongen met filmbord

Ook kalfjes hebben soms van die wensen. In de gratis jeugdfilm die op woensdagmiddag 4 september in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam wordt vertoond, speelt een kalfje dat een ster wil worden de hoofdrol. Kinderen van zes jaar en ouder kunnen zich vanaf 14.00 uur gratis laten verrassen door deze grappige en leerzame familiefilm.

Avontuurlijk kalfje

Midden in de grote stad woont een jong kalfje dat maar één grote droom heeft. Als ze later groter is wil ze een grote ster worden! Op een dag krijgt ze een langverwachte brief van haar vader. Ze heeft haar vader al jaren niet gezien en ze besluit hem op te zoeken. Zo komt ze terecht in het echte boerderijleven vol avontuur. Ze maakt allemaal nieuwe vrienden, maar dan komt plotseling de boerderij in gevaar. Om de boerderij te redden uit de handen van een gemene zakenman, moeten het kalfje en haar vrienden 100 appeltaarten bakken. Alleen de appels van de boerderij blijven maar verdwijnen… Gaat het haar en haar vrienden lukken om de dader te pakken, haar droom waar te maken én de boerderij te redden?

Kom lekker meegenieten van deze kleurrijke, vrolijke en goed te begrijpen film op woensdagmiddag 4 september om 14.00 uur in de Hoofdbibliotheek. Tot dan!