Workshop Creakids: Eierdozen recyclen

Gepubliceerd op: 28 februari 2018 17:00

workshop eierdozen recyclen

Altijd een belevenis voor kinderen om aan mee te doen: een workshop met Creakids Katwijk. Op woensdagmiddag 13 november van 15.00 – 16.30 uur gaan in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar lekker aan de slag met…: eierdozen recyclen. In de duurzaamheidsmaand november zul je verrast worden wat er allemaal voor leuke dingen zijn te maken van materialen die je normaal gesproken weggooit.

Recyclen

In de workshop kunnen de kinderen, onder leiding van Marleen Dijkdrent, lekker hun fantasie gebruiken en krijgen ze alle ruimte om te experimenteren. Dát is nu precies waar Creakids Katwijk voor staat.

Wist je al dat je van oude spullen vaak fantastische nieuwe dingen kunt maken? Marleen helpt graag te ontdekken wat je allemaal met eierdozen kunt doen. Ze heeft al heel wat ideetjes verzameld en gebruikte daarvoor het boek ’51 dingen om te maken met eierdozen.’ Van muizenneuzen tot robots, van spionnenbril tot schatkist…: echt waar, het kan allemaal! Zeker weten dat alle kinderen na afloop van deze ‘duurzame’ workshop met een hele hoop knutselwerkjes en superveel recycle-ideeën weer naar huis gaan.

Meedoen?

Alle creatieve kinderen die zin hebben om eierdozen te recyclen zijn van harte welkom op woensdagmiddag 13 november van 15.00 tot 16.30 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. Leeftijd: 4 t/m 8 jaar. Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Deelname kost € 6,- per kind. Toegangskaarten zijn te koop in de vestigingen van Bibliotheek Katwijk en rechtstreeks hier.